Phone Number Information: +60320551241

+60320551241 - to call Internationally
0320551241
- to call locally from Malaysia
+60-3-2055-1241
03-2055-1241

Fixed number in Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Genting Highlands, Pahang

Malaysia Phone Number Search:

+60

Post a Review:

Do you know whose number is this? Do you have anything to tell about this telephone number? Please share your experience here.


Reviews of Phone Number +60320551241 :

10.07.2020
Dah banyak kali nombor ni call walaupun tahu aku takkan angkat..
Other
08.07.2020
SCAMMER. Buat laporan polis!
Scammers
08.07.2020
kononnya from CIMB, calling about Sun Protector Program insurance
Financial Services
08.07.2020
CIMB INSURANCE.. CAKAP PANJANG LEBAR .. REJECTJEW .. INSURANCE NI AUAT DY MANIS .. SEMUA NAK DUIT JEW TU .. ANGKAT THEN KATA TAKNAKKK .. DONE , THEN HE NEVER CALL U AGAIN
Financial Services
08.07.2020
call me in evening, i didnt pick up. since i see all the comments suspect from recently i give my number to a gym membership. protect your contact number everyone. be safe
Other
08.07.2020
i just received call this number but i just ignore.. then a minute , call again
other number was +60320594896
Scammers
06.07.2020
potential fraud
Scammers
04.07.2020
aku pun ptg semalam dorg call tapi aku reject sbb tgh main game malas aku nak angkat..haha..tenkiu bgtau ni no cimb ins..trus report spam/blocked...
Other
03.07.2020
Call aku siap tahu nama aku lg. Mcm mna dyorg tahu nama ni?
Other
02.07.2020
Cimb bank call for promoting insurance
Financial Services
02.07.2020
scammer.. 9 kali tepon dari kul 10 pagi sampai malam..
Scammers
02.07.2020
Agen Insurans
Financial Services
02.07.2020
ni la masalah nya bila kita perlu tulis nama & nombor telefon.
Other
02.07.2020
not able to answer the call! but most likely is ads call...
Other
30.06.2020
Tiap2 hari duk call aku x prnh jawab..hampeh
Other
29.06.2020
Sebelum ini sudah dapat banyak panggilan daripada nombor ini tapi sy tidak jawab. Hari ini saya cuba juga lah menjawab dan caller tu kata dia dari cimb insurance policy. Sy biar je dia explain panjang lebar lepas tu sy end call dgn kata tak berminat nak commit policy tu
Financial Services
29.06.2020
baru terima panggilan dpd no ni..
Other
29.06.2020
Selamat dah install true caller...keluar terus kat skrin fon "CIMB Insurans Scammer"...1st call ignore, 2nd call REJECT!!!
Scammers
29.06.2020
Call me many times . And said, u terpilih utk progrm ni rugi lpskn pluang , cz cimb call 1x je ...he said from berjaya sompol . I said taknak, die tnya knpa fkir pnjg no need fkir pnjg just rgester .. fuhhhh very annying !!! Im scared if scammer ! No manners !
Scammers
29.06.2020
yeah dude, it called me but I remained silent till end cause afraid to fall in traps.
Other
26.06.2020
How they know our name and email?
Other
26.06.2020
this number is insurance agent,they sell personal incident insurance.before they ask for confirmation i cut down the line.
Financial Services
26.06.2020
Insurance from CIMB. Don't take this phone
Scammers
25.06.2020
got call everyday for 7 days as i did not answer. after i answered, she said from cimb KL. promote insurance which linked to CIMB account. never asked confirmation for IC, she just said my name. She knew I got account with CIMB. Not sure really from CIMB or telemarketing agent. Or scammer
Scammers
23.06.2020
Insuran!!!
Telemarketing
20.06.2020
Called me last week. i said i was in meeting. after 2 hours called semula. i angkat sbb dia ckp drpd cimb takut ada prob ke apa. lepastu dia explain pasal insurance its okay just dengar . and now dia call again. hari sabtu pulak tu. ermmm bank kerja ke hari sabtu eh ???
Financial Services
20.06.2020
Don't do any comfrim within you account details . Is scam . The bigger conman in Malaysia
Scammers
19.06.2020
They called me 6 times in 5 mins. Very annoying sial.
Other
19.06.2020
Dah kena maki dgn aku...budak perempuan melayu yg call, mcm bodoh..dah takda kerja lain gamaknya...tak payah percaya insuran2 dalam talefon nie..
Other
16.06.2020
cimb insurance. dah lah cakap x mau. x habis habis cakap situ.
Financial Services
16.06.2020
nasib baik tak angkat tadi
Other
16.06.2020
nak jual insurance je.. walaupun murah tapi malas nak amik.. dah bagitau awal2 tak nak dengar, pastu membebel2 dekat setengah jam.. bila dah cakap tak berminat, terus tak mesra dah suara.. hahaha...
Telemarketing
15.06.2020
Oh takpe saya dah ada Insurans ..itu pon outstanding sebulan bcoz of pkp bajet lari ..
Other
15.06.2020
Dia cakap dr cimb. Terus off call.
Other
13.06.2020
cimb insurance..... long gass ppl said i drove, he keep talk n talk
Financial Services
12.06.2020
Didn't pick up the call, called back then told number is incorrect.
Other
10.06.2020
Jual insurance. Kita layan je. Last2 tak jadi beli.. Hahaha
Financial Services
09.06.2020
Dia baru call aku tadi,nampak gayanya dia sedang memburu mangsa..hati2 guys🤣
Other
09.06.2020
kuat BISING caller ini.
x peduli dia langsung.
Telemarketing
05.06.2020
Bru dpt call dri no.ni td. Duk explain mcm2. Dh ckp yg kite ni surirumah..mne de income. Dia ckp nak register kan jugak. Bile kite ckp nak register kemudian..dia kate yg terpilih je yg bertuah. Ok..sy bkn la org yg bertuah tu
Other
03.06.2020
CIMB SUNLIFE insurance. Ignore.
Financial Services
03.06.2020
Ingatkan aq sorg je. Aq da letak dia boleh call lagi.. masalahnya dia terangkan insurans tu x berhenti..agak menggangu masa aq 😂
Other
02.06.2020
Guys relax is not scammer its collaboration between cimb and berjaya sompo insurance, i already signed up for about two months ago and already got my contract policy, truthly affordable PA, wasnt scammer. Today i checked again coz my sister got the same call and insurances
Telemarketing
02.06.2020
She even know my full name. Omg..
Other
01.06.2020
0320551241 - Tengah Hari Call
0320594896 - Petang Call lagi..

malas angkat la wei......
Scammers
01.06.2020
Br call td. Malas nk angkat.. satu lgi no dia guna 0320594896
Other
29.05.2020
Luckily I didn't take this call.. Fuhh!!
Other
29.05.2020
call me too, i didnt answer
Other
29.05.2020
call me too, i didnt answer
Other
29.05.2020
This number call me just now. But I didn't pick up the call.
Other
29.05.2020
no ni baru call aku tak angkat,, hati2 guys , nampak nya semua yang dia call dalam bulan 5.2020 ni. budak baru ni kot
Scammers
23.05.2020
Sya baru otp dgn Encik nie dlm 37minit. Sy minta segala detail dia sebagai bukti yg dia dari CIMB KL tapi dia langsung xnak bagi. Scamer detected.. yg lain plis take noted !
Other
22.05.2020
Scammer jual insurance
Scammers
20.05.2020
insurance
Financial Services
19.05.2020
insurance people
Financial Services
19.05.2020
I baru terima panggilan nie. Malas lar aku nak jawab.
Other
19.05.2020
No manner full stop
Other
19.05.2020
This number called me, I didn't answer. Didn't call anymore after that.
Other
19.05.2020
Just call me and i think jual insurance
Financial Services
19.05.2020
Scammer
Scammers
18.05.2020
Ya ni number call. Sy angkat, buat diam je. Lps tu dia x call dah
Other
16.05.2020
Nie no dari mna...kol sya..bila kol balik x dapat
Other
14.05.2020
This number byk kali call.tapi aku x jawab sbb ramai kata nie scammer.
Scammers
13.05.2020
Number ni ada call saya cakap pasal insurance
Financial Services
09.05.2020
Dapat panggilan dari no ni..dari mana no ni?nasib baik tertinggal phone kt umh..
Other
09.05.2020
Bloody scammers dont give out information . My mobile is installed with scam detecting system.
Scammers
06.05.2020
Ramai cakap insurance. Call me too just now
Financial Services
06.05.2020
this number also called me just now. asking me whether i'm holding a cimb debit card. i think they are insurance people.
Financial Services
05.05.2020
call from?
Other
05.05.2020
Cimb Insurance
Financial Services
05.05.2020
Who is this??? Called me twice today
Other
05.05.2020
No siapa ini
Other
04.05.2020
who calls me???
Other

© 2018 DailyMalaysia.org