Phone Number Information: +60327235812

+60327235812 - to call Internationally
0327235812
- to call locally from Malaysia
+60-3-2723-5812
03-2723-5812

Fixed number in Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Genting Highlands, Pahang

Malaysia Phone Number Search:

+60

Post a Review:

Do you know whose number is this? Do you have anything to tell about this telephone number? Please share your experience here.


Reviews of Phone Number +60327235812 :

15.05.2019
ni nom apa ? adakah scammer ??? plssssssss
Scammers
15.05.2019
0327235812 nom apa ni ? adakah nom scammerrrrr ????
Scammers
14.05.2019
Call me just now...but as always i will check unknown number on the internet first...xD scared could be scammer...
Scammers
10.05.2019
dia tengah on call sekarang..biarkan saja dia cakap banyak2 sana...padahal satu pun xmasuk telinga..hahahhahaha
Other
09.05.2019
LOL bagusnya ruangan ni. Search kat google dulu before angkat. hahaha...thank you for your information.
Other
02.05.2019
sy da double chek call mbb so no ni memang under mbb bole dipercayai hihiii sbb dpt juga call dr no ni offer card credit islamic...
Other
30.04.2019
Its almost two week this number called me,but i have never answer it
Other
24.04.2019
beru terima tadi, dia ckp terima kasih jd pelanggan setia maybank bla bla pastu aku ckp tengah keje, pastu dia tnya bila free, time rehat je free, pastu diackp nnti dia kol balik.. aku letak pastu tros block haha perlu ke bank kol setiap pelanggan by phone, kl kami nak kami cari la
Financial Services
19.04.2019
baru terima jam 11.30am td,kata dari maybank.tp x cakap lama sbb busy tgh kursus.
Financial Services
15.04.2019
Baru dpt call dari no ni...saya tanya dr mna tp tak nk bgtau
Other
15.04.2019
Thanks for all the comments here. I didn't answer, number now blocked
Other
10.04.2019
Baru terima call.. ckp maybank insurance.. minta policy brochures.. pastu end call.. haha..
Financial Services
10.04.2019
katanya dari Maybank .. suruh sign in kredit kad.. boleh jimat .. belanja sebulan RM 300 jimat 8 peratus
Financial Services
05.04.2019
dapat call lagi dr no ni...dh 3 hari berturut2...tp saya tak pernah angkat.
Other
04.04.2019
Spamming daily for no reason? Answered the call but nt talking?
Other
04.04.2019
not talking
Other
03.04.2019
Ak baru kena tadi. Ak cakap ak sibuk. Letak pastu block trus.
Other
03.04.2019
nombor fon yg i x guna utk banking dan strictly for family members saja pun org ni dpt call.. pelik
Financial Services
29.03.2019
Call 2 times. She's the one who ended the call but then ask me why i drop the call. She even sound unfriendly. If she thinking of promoting something she should think on how to be polite first.
Other
28.03.2019
0320251995 0320246693 0327235812 claimed from maybank asking for details. Surprised she have most of my details even my house address but when she asked too much I drop the call. Then she repeatedly missed called with this 3 numbers.
Financial Services
28.03.2019
0327235812 - call me 3 times this morning. decided not to answer.in the middle of work.
Other
27.03.2019
Checking this number as it calls. Not answering. Could be scam.
Scammers
26.03.2019
dpt 3 no 1.0327235812 2.0327209384 3.0320246693..maleh angkat..ontah sapo
Other
21.03.2019
Spam calls, just block it
Other
15.03.2019
Sudah report bank negara. Panggil jangan call call lagi tak henti henti. Stupid Maybank
Financial Services
14.03.2019
Me also get these call n unknown, x pick up call
Other
14.03.2019
03-2024 6693 Me also get these call n unknown, x pick up call
Other
13.03.2019
These numbers called me back to back. 03-27230416, 03-27235812, 03-20246693. All from Maybank Insurance.
Financial Services
12.03.2019
Maybank insuran katanya ,malas aku layan block jer
Financial Services
12.03.2019
Where this no.from
Other
12.03.2019
Use diff number to call when I didn't pick up this call. The other number is 0320251995. Says she's from Maybank.
Financial Services
12.03.2019
i didnt pick up the call, if betul2 urgent, they will whatsapp
Other
12.03.2019
bru je kena konon kta bg reward lps tu kena byr klu nk bg reward bg jela perlu ke nk bayo2 ni heheh last2 off telefon malas nk layan sori
Other
12.03.2019
Aku dapat 3 panggilan ,tp aku xangkat ,no dye 03-27235812 03-27209384 03-20246693 . Hati▓ guys .
Other
09.03.2019
Dapat panggilan ni pada jam 5.30pm. Katanya dari ada reward dari Maybank. Just say no.
Financial Services
08.03.2019
Dari Mana tah.
Other
08.03.2019
dah 3 kali call pagi ni..tak tau dari mana..
Other
08.03.2019
Lepas dh blocked no scammers lain,no ni pulak call. Apa lagi,kena la masuk dlm geng no di blocked. hewhew
Scammers
08.03.2019
5 kali misscall... Tak tahu nombor mane...
Other
08.03.2019
i didn't pick up the call...
Other
08.03.2019
Telemarketers
Other

© 2018 DailyMalaysia.org