Phone Number Information: +60327235812

+60327235812 - to call Internationally
0327235812
- to call locally from Malaysia
+60-3-2723-5812
03-2723-5812

Fixed number in Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Genting Highlands, Pahang

Malaysia Phone Number Search:

+60

Post a Review:

Do you know whose number is this? Do you have anything to tell about this telephone number? Please share your experience here.


Reviews of Phone Number +60327235812 :

15.03.2019
Sudah report bank negara. Panggil jangan call call lagi tak henti henti. Stupid Maybank
Financial Services
14.03.2019
Me also get these call n unknown, x pick up call
Other
14.03.2019
03-2024 6693 Me also get these call n unknown, x pick up call
Other
13.03.2019
These numbers called me back to back. 03-27230416, 03-27235812, 03-20246693. All from Maybank Insurance.
Financial Services
12.03.2019
Maybank insuran katanya ,malas aku layan block jer
Financial Services
12.03.2019
Where this no.from
Other
12.03.2019
Use diff number to call when I didn't pick up this call. The other number is 0320251995. Says she's from Maybank.
Financial Services
12.03.2019
i didnt pick up the call, if betul2 urgent, they will whatsapp
Other
12.03.2019
bru je kena konon kta bg reward lps tu kena byr klu nk bg reward bg jela perlu ke nk bayo2 ni heheh last2 off telefon malas nk layan sori
Other
12.03.2019
Aku dapat 3 panggilan ,tp aku xangkat ,no dye 03-27235812 03-27209384 03-20246693 . Hati▓ guys .
Other
09.03.2019
Dapat panggilan ni pada jam 5.30pm. Katanya dari ada reward dari Maybank. Just say no.
Financial Services
08.03.2019
Dari Mana tah.
Other
08.03.2019
dah 3 kali call pagi ni..tak tau dari mana..
Other
08.03.2019
Lepas dh blocked no scammers lain,no ni pulak call. Apa lagi,kena la masuk dlm geng no di blocked. hewhew
Scammers
08.03.2019
5 kali misscall... Tak tahu nombor mane...
Other
08.03.2019
i didn't pick up the call...
Other
08.03.2019
Telemarketers
Other

© 2018 DailyMalaysia.org