Phone Number Information: +60327261281

+60327261281 - to call Internationally
0327261281
- to call locally from Malaysia
+60-3-2726-1281
03-2726-1281

Fixed number in Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Genting Highlands, Pahang

Malaysia Phone Number Search:

+60

Post a Review:

Do you know whose number is this? Do you have anything to tell about this telephone number? Please share your experience here.


Reviews of Phone Number +60327261281 :

07.08.2020
scammer suara perempuan katanya dr bank islam ttg health apetah..call mse tgh buat presentation kelas online yg lect tegas plk tu..suara dia pnye slow rse mau marah ja trus..rupanya scammer..mmg patut mrah trus bkn off..hasihh
Scammers
07.08.2020
dia call td ckp nama syed omar, dari bank islam nk jual insurans. 'sy nk daftarkan cik dkt plan kita ni'.. aku ckp 'eh awk ckp apa td, nk daftarkan sy, sy nak fikir dulu.' pastu dia start lah ckp, kita mmg nk bg fikir tp cik, plan ni bagus bla bla bla.. ckp je lah kau nk paksa aku
Financial Services
05.08.2020
Guys, next time bgtahu siapa yang call bukan bgtahu orang dpt call ke ape. Haha...
Other
31.07.2020
Dpt call.. ingatkan ada panggilan interview ke apa.. sb ada banyak apply kerja kat jobstreeet dgn harapan dapat balik kerja kat hometown.. sekali promote insurance.. terus ak tanya... Kalo saya nk operate buasir kat private cover tak.. lama sgt tggu turn kat gov... Kalo cover sekarang jugak sy setuju.. lg seminggu dua.. terus operate.. Kalo boleh sy nak kat hospital simedarby subang.. dekat umah... Mana mau.. Kalo tk boleh sy tak nak.. ok bye
Financial Services
27.07.2020
Baru tadi number ni call. Sebelum tu number lain call, maybe dari orang sama.. be careful
Other
22.07.2020
Baru je die call..first die call guna no 0327704611..beware gais
Other
22.07.2020
No ni baru je call. Arini je dah 4 kali call. Sekali guna no ni. 3 kali guna no lain2. Mmg tak jawab la
Other
22.07.2020
Just received this number as well. Thank god I did not pick up the call. Immediate block for sure!
Other
20.07.2020
nak buat mcm mne ye dah terbagi no ic
Other
15.07.2020
dia call aku juga weh
Other
10.07.2020
Tak sempat die nak ckp banyak aku terus block number. huhu
Other
10.07.2020
Yes. Same with me. I've got called few times from her. And yet she still don't give up. Huh.
Other
10.07.2020
Tadi call masa dhuha. Xsempat angkat dah mati.
Other
08.07.2020
aku baru dapat..buat dek jer and block
Other
06.07.2020
03 2726 1281 hanat hari ni je 2 kali call memang Aku x jawab lah
Other
06.07.2020
ada terima call no ni hari ini saya tak angkat
Other
02.07.2020
aku start dia minta no ic trus aku pura2 lag, matikan Hp...easyy hahaha
Other
29.06.2020
Scammer.. 1st dia call kata dari bank islam nak jual insurans.. tapi suruh dia call semula sebab tgh tidurkan anak. 2nd time dia call gamaknya dia tersalah cakap dari bank lain pula. Terus ckp saya dah buat insurans sebelum ni.. bagi saya xsesuai musim covid ni buat byk insurans, kewangan tak stabil. Terus letak telefon then call no lagi satu pula... haih
Scammers
25.06.2020
Tgh drive waktu tu, mmng x angkat la
Other
20.06.2020
Mcm mne buat ye dh terbagi no. Ic plak adoiii
Other
17.06.2020
Dia claim dia dari bank islam, nak jual insurans. Annoying macam apa. Bila cakap tak nak, paksa paksa siap tanya "kenapa tak nak eh?" Eh suka hati lah zzz
Financial Services
15.06.2020
since before before lagi, 03-2726xxxx always call with the same intent but different context, so i never angkat if start dengan 03-2726.. From my first experience, the lady is very persistent to get me to buy said and said bank's insurance lah apa lah.. If today I mengelak, tomorrow she call again.. Last-last I ignore the calls
Financial Services
11.06.2020
Gena dohhhh
Other
11.06.2020
Aku dah bagitau ic aku
Other
05.06.2020
Dah 2 kali, 2 hari yg berbeza. Tapi tak angkat pun
Other
21.05.2020
Called and said biro angkasa. Just ignore her. Feel like she wanted to force me to listen to her.
Other
20.05.2020
Nasib baik tak angkat tadi no ni call
Other
20.05.2020
ohh scammer ke?
Scammers
14.05.2020
Just block senang cite
Other
13.05.2020
Ye aku dapat call dari dia aku cakap la aku x berminat dia bengang . memaksa plk .
Other
06.05.2020
Aq rse macam scammer bagithu dari bank islam. Nombor bank islam lain 032690 0900. Apa2 pom hati2. Jangan dilayan lagi bagus. Klau ada apa2 berkaitan urusan. Direct je ke cawangan bnk masing2.
Scammers
05.05.2020
Same, also received same phone call. They claimed as BANK ISLAM
Financial Services
05.05.2020
ada sesiapa tahu ni no mana?
Other

© 2018 DailyMalaysia.org