Phone Number Information: +60327424312

+60327424312 - to call Internationally
0327424312
- to call locally from Malaysia
+60-3-2742-4312
03-2742-4312

Fixed number in Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Genting Highlands, Pahang

Malaysia Phone Number Search:

+60

Post a Review:

Do you know whose number is this? Do you have anything to tell about this telephone number? Please share your experience here.


Reviews of Phone Number +60327424312 :

08.08.2020
Scammer bodoh. Tiap kali no. Nincall my google search auto buka cimb. Seram weh.
Other
04.08.2020
cimb insuran... orang dah ckp taknak, dok paksa2 lagi dah kenapa. xtahu la scammer kut
Scammers
30.07.2020
Hutang student loan
Financial Services
28.07.2020
isuran cimb
Other
25.07.2020
3 missed calls. didnt pick up.
Other
23.07.2020
scrancemmer ini kata dekat cawangan tak ada offer ini cuma mereka saja kita kata fikir dahulu dia kata tak boleh betul scrammer ini
Other
21.07.2020
Satu hari call beberapa kali, kalau tak angkat then guna nombor lain untuk call masuk. Block nombor ini !
Other
21.07.2020
too many time calls.
Other
17.07.2020
Bodoh la kol2
Other
16.07.2020
hari-hari call depa noob betul la. Damn it nak buat keja pun tak boleh, keja nak offer insuran ribu riban, last2 habuk pun takdak ni.
Financial Services
16.07.2020
Banyak kali received nom yang tidak dikenali, tp xangkat pon.. last sekali block jaa.. adoii semak la weh
Nombor yang digoogle xde lam search

Sepanjang minggu ni (tues-thursday)

+60327253854
+60327249634
+60327249884
+60326812305
+60327424312
Other
14.07.2020
cimb insurans
Financial Services
13.07.2020
CIMB Insurance. Waste of time.
Financial Services
10.07.2020
Tiap-tiap hari call. Ada 3-4 nombor dari cimb jugak. Kalau sekali tak angkat, dia call guna nombor lain pulak
Other
09.07.2020
Cimb bank manfaat insurance.. pusing pusing
Financial Services
05.06.2020
Claim to be from CIMB offering insurance plan on hospitalization income allowance. Very insistent.
Financial Services
04.06.2020
Nak jual insurance cakap pusing2. Org kata tak mahu sudah lah....
Financial Services
03.06.2020
This is a scam
Scammers
19.05.2020
Babi insuran kencing
Financial Services
19.05.2020
Nazrul scammer
Scammers
14.05.2020
Betul ke ini no cimb insuran
Financial Services
08.05.2020
cimb bank
Financial Services

© 2018 DailyMalaysia.org